Facebook анонсував вихід власного смартфону. Фото. Відео

— 5 квітня 2013, 10:45

Вартість смартфону складе 99,99 доларів США і придбати його можна буде лише в окремих магазинах та в інтернеті.

Коммунікатор First матиме 2-х ядерний процесор Qualcomm MSM8930AA з тактовою частотою 1,4 ГГц. Об'єм оперативної пам`яті складе 1 Гб, а вбудованої флеш-пам`яті - 16 Ггб. Смартфон також матиме сенсорний дисплей та 1,6-мегапіксельну камеру.

На апарат встановлено операційну систему Android 4.1 Jelly Bean. Крім того, смартфон поставлятиметься із встановленою "надбудовою" Facebook Home. Це власне і стане основною відмінністю від звичайного апарату HTC.

За словами засновника компанії Facebook Марка Цукерберга, Home являє собою новий досвід для вашого телефону. "З встановленим одразу Номе, ви отримуєте найкращий і найякісніший підхід для спілкування з вашими друзями", - сказав він.

Facebook Home виносить стрічку новин одразу на головний екран при включенні телефону. Для того, аби її побачити, непотрібно запускати купу додатків. Головна перевага - немає необхідності завантаження та конфігурації.

Facebook Home одразу "з'єднується" із друзями та показує всі оновлення чи завантажені фотографії.

Повідомлення приходять відразу від людей, а не від додатків. Відповідати на пости друзів можна буде прямо з домашнього екрану.

Доступ до встановлених додатків також дуже простий - потрібно лише натиснути на своє обличчя і прокрутити екран додатків.

Окрема увага була приділена чату Chat heads. Це система, яка дозволяє обмінюватися повідомленнями як через соціальну мережу, так і за допомогою SMS.

Його використання можливе навіть під час роботи інших програм. Під час появи нових повідомлень, поруч з ними відображається фотографія автора.

За матеріалами АТТ.com

Реклама:

Головне сьогодні