Найкращим шеф-кухарем світу стала італійка

13
8 квітня 2013

Надя стала відомою ще у 1996-ому році, коли її ресторанчик на півночу Італії "Dal Pescatore", отримав три зірки гіду Мішелін. Це місце - сімейна "забігайлівка", де традиційна італійська кухня поєдналася із сучасними тенденціями у кулінарії.

Своє ремесло жінка отримала у спадок від бабусі Терези та матері чоловіка Бруни.

Посміхаючись, свекруха Бруна розповідає, що Надя не зупиняється та весь час рухається з неймовірною швидкістю. Вона також каже, що аби зрозуміти магію кулінарки, за нею потрібно весь час спостерігати.

 "Dal Pescatore"

"Деякі методи, які вона використовує, неможливо пояснити. Вона готує руками, очима та відчуттями", - розповідає Бруна.

Жінка готує ніжну пасту ручної роботи, а також м`ясо та рибу.

Dal Pescatore - єдиний ресторан, в якому вона працювала за всю свою кар`єру. 

Українська правда. Життя



powered by lun.ua