Вільна школа журналістики відкриває новий освітній курс

Вільна школа журналістики 14 травня відкриває новий освітній курс "Письменницька та сценарна майстерність". Три інтенсивних тижні з навчанням тричі на тиждень, 15 майстер-класів від відомих експертів та журналістів.

У курсі викладатимуться: копірайтинг, майстерність тексту різних жанрів, написання сценаріїв і виробництво новин. Курс буде цікавий як професійним журналістам, так і тим, хто постійно працює з текстами: пише або редагує.

Віталій Портніков, викладач курсу Вільної школи журналістики

У школі проведуть майстер-класи Віталій Портников, Євген Кисельов, головні редактори "Комерсант-Україна", "РБК Україна", інформагентства "Українські новини" та інших відомих в Україні видань. Всього 12 викладачів.

Випускники школи в редакцій газети "Коммерсант Україна"

"Ми хочемо створити середовище, де, не боячись провалу, можна розпочати навчання. Наші курси мають конкретну програму, яка, як власне і курси в університетах, починається в конкретну дату ", - розповідає про школу куратор Дмитро Раімов.

Клеренс Б. Джонс, запрошений лектор Вільної школи журналістики, співавтор легендарної промови "У мене є мрія" Мартіна Лютера Кінга

Вступ до школи відбувається через online форму. Участь платна, фіксована для всього курсу, без додаткових зборів і доплат. Заняття проходитимуть по вівторках і четвергах з 19.30 до 21.30 і по суботах з 10.00 до 14.00. Для бажаючих, в школі передбачені безкоштовні публічні лекції і дискусії.

[L]

Реєстрація на курс: journalism.org.ua. За додатковою інформацією звертайтеся до координаторів за номерами: 044 362 28 36, 067 462 14 77.

Для організаторів курс письменницької майстерності не перша програма. З 2010 року вони провели більше десяти різних системних освітніх програм. Серед яких школи PolitPR, Master of Political Management, курс ділової та політичної журналістики.

Facebook сторінка куратору курсу

Реклама:

Головне сьогодні