Погана новина для хлопців: вчені сказали, що розмір має значення

— 9 квітня 2013, 16:49

Між тим, гола правда набагато простіша та грубіша: розмір має значення, пише The Daily Mail.

Нове дослідження, опубліковане у Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), показало, що жінки 21-го століття стали дуже схожими на своїх пращурів - печерних жінок. Саме тому, розмір статевого члена чоловіка відіграє ключову роль у прийнятті рішення, щодо привабливості мужичини.

Висновки вчених засновані на результатах перегляду жінками 5 154 зображень різних чоловіків, створених комп'ютером. У дослідженні брали участь 100 дорослих жінок різного віку і професії.

Малюнки зображали різних чоловіків, різних за статурою, висотою, широтою плечей, та, звичайно, із довжиною пеніса.

Результати дослідження показали, що в той самий час, коли жіночі думки, здавалося б, знаходилися під впливом різних фізичних особливостей зображених чоловіків, розмір статевого члена безроздільно панував у виборі жінки.

За словами вчених, чоловіки із великим пенісом, були оцінені як відносно більш привабливі. Утім, пропорційне збільшення органу у розмірі, починає втрачати свою привабливість.

І хоча дослідники так і не змогли віднайти ідеальний розмір пеніса, його розмір, все таки, має вирішальне значення.

Між тим, результати попередніх досліджень суперечать новим, мовляв, розмір чоловічих геніталій, не має значення.

Ще одне дослідження, проведене в Університеті Західної Шотландії свідчить про те, що пеніс, більший за середній, більш імовірно доведе жінку до оргазму. У цьому ж дослідженні, середня довжина пеніса складає 14,7 см в довжину під час ерекції.

Реклама:

Головне сьогодні