Microsoft обіцяє оновлену Windows 8 вже у червні

— 9 травня 2013, 14:20

Про це повідомляє "Німецька хвиля" з посиланням на інформаційне агентство dpa.

Очільниця Windows Джулі Ларсон-Грін не виключила і повернення кнопки "Пуск", котрої бракує багатьом користувачам нової операційної системи, пише агентство.

Остаточна версія нової операційної системи під назвою Windows 8.1 має з'явитися у продажу до кінця поточного року.

Таким чином компанія Microsoft відреагувала на критику користувачів, котрі скаржилися труднощі у роботі з Windows 8. Особливістю цієї версії, котра радикально відрізняється від попередніх, є орієнтація на комп'ютери із сенсорним екраном. Багато користувачів критикували зміну інтерфейсу і особливо відсутність кнопки "Пуск", наявної у попередніх версіях операційної системи.

Представники концерну не уточнили, які саме зміни міститиме Windows Blue. Аналітики очікують, що ця операційна система більше нагадуватиме попередню Windows 7.

Windows 8 вийшла на ринок у жовтні минулого року. Від того часу Microsoft продала в усьому світі близько 100 мільйонів ліцензій своєї нової операційної системи. За шість місяців після початку продажу Windows 8 концерн здійснив близько 700 змін та актуалізацій цієї системи, аби покращити її безпеку та стабільність.

Критика на адресу Windows 8 надходила не лише з боку користувачів, а й від виробників комп'ютерів. Оглядачі припускають, що причиною цього може бути конкуренція, котру планшети від Microsoft становлять іншим виробникам комп'ютерної техніки.

Реклама:

Головне сьогодні