Онкохворі дітки створили мультфільм. Відео

— 3 червня 2013, 12:32

Він є втіленням уявлення дітей про дружбу, силу духу, перемогу добра, захист та надію на радісне майбутнє, повідомляє прес-служба МОЗ України.

Мультфільм має назву "Кольори, якими ми мріємо" та є результатом роботи маленьких мультиплікаторів, які півроку створювали героїв, втілювали в кольорах фантазії та історії разом з волонтерами у благодійному проекті МОЗ "Дитяча студія пластилінової анімації – "Чотири друга".

За час підготовки матеріалу для майбутнього короткометражного мультфільму, працюючи в групах, діти разом з батьками розробили галерею пластилінових персонажів та історій – близько 50 маленьких мультиків.

Дорослі ж спеціалісти анімації створять із цих маленьких історій одну – пригоду про повернення казковій країні кольорів життя.

Пластилінова арт-терапія, якою були зайняті онкохворі діти, – м'який і ефективний метод, при якому корекція настрою дитини відбувається природно і гармонійно, через колективну роботу над створенням образу та наданням руху нерухомим предметам.

Наразі мультфільм перебуває на стадії монтажу. У майбутньому анімація стане своєрідною соціальною рекламою, що покликана привернути увагу до потреб дітей, які потребують допомоги не лише у лікуванні, а й у спілкуванні та творчості.

Українська правда. Життя

Реклама:

Головне сьогодні