Кохання, знайдене в інтернеті, триватиме довше - вчені

— 4 червня 2013, 11:51

Про це свідчать результати нового дослідження, проведеного психологами Чиказького університету. Вчені стверджують, що ті стосунки, які почалися в інтернеті, на 25% менш імовірно закінчаться розлученням.

Успіх таких стосунків, за словами дослідників, полягає у більшій мотивації та більших зусиллях "дейтерів", витрачених на пошуки кохання.

Психологи проаналізували дані 20 тис. осіб, які одружилися в період між 2005 і 2012-ими роками і попросили дати відповіді на ряд питань, стосовно їхнього сімейного щастя.

Трохи більше третини опитаних, зустріли свою половину в інтернеті. Близько половини із них використовували сайти інтернет знайомств, чати та соціальні мережі.

Ті, хто познайомився в інтернеті і досі перебуває у шлюбі, є більше щасливими, на відміну від тих, хто зустрів свою половину у барі, клубі чи на "побаченні наосліп".

За словами професора Джона Сассіоро, який очолював дослідження, однією з причин результату є величезна кількість наявних партнерів в інтернеті.

Попереднє дослідження встановило, що інтернет-"дейтери", після першої зустрічі, побачаться ще. Це пов'язано з тим, що вони діляться більшою кількістю інформації один про одного он-лайн.

За матеріалами The Daily Mail.

Реклама:

Головне сьогодні