Тест

Капітан літака висадив з нього групу школярів

Старшокласники єврейської релігійної школи летіли на екскурсію до Атланти. У лайнері підлітки відмовилися вимкнути телефони, а також не поспішали зайняти свої місця, повідомляють Вести.ru.

За словами співробітників авіакомпанії, спочатку, до порядку юних авіапасажирів закликали бортпровідники, потім капітан, але все безрезультатно. Після цього учнів і викладачів попросили покинути салон.

Літак, розрахований на 137 місць, вилетів практично порожнім. Школярам довелося добиратися до Атланти іншими рейсами. Інцидент стався 3 червня в нью-йоркському аеропорту Ла-Гуардіа.

В авіакомпанії Southwest Airlines, чиє дочірнє підприємство AirTran здійснювало рейс, не вважають, що екіпаж літака перевищив повноваження.

"Ситуація, при якій капітан змушений оголосити по гучному зв'язку, що пасажири повинні зайняти свої місця, не є звичайною", - зазначив представник Southwest Airlines Бред Хокінс.

Проте зовсім протилежної думки дотримується директор школи рабин Сет Лінфілд. За його даними, підлітки не так вже погано себе вели. Дії екіпажу рабин назвав "необгрунтованими".