84-річна жінка виграла 590 млн. доларів

— 6 червня 2013, 14:48

Як повідомили офіційні представники лотереї, вона придбала виграшний квиток у супермаркеті в містечку Зефірхіллс недалеко від Тампи. "Людина, що стояла переді мною в черзі за квитками, пропустила мене вперед. Завдяки цьому мені і підвернулася настільки велика удача", - йдеться в заяві Маккензі, яку цитує Вести.ru.

Сама вона відмовилася спілкуватися з журналістами.

За словами представників Powerball, Маккензі відразу дізналася, що її квиток виявився щасливим, адже стежила за розіграшем по телевізору. Однак вона не відразу звернулася за призом, вирішивши попередньо порадитися з адвокатами і фінансовими консультантами.

Переможниця вирішила забрати приз не частинами, а відразу. За умовами лотереї, він складе близько 370,9 мільйона доларів до вирахування податків. Ця сума є найбільшим одноосібним виграшем в історії американського лотерейного бізнесу.

Рекордний джекпот у 656 млн. доларів, розіграний у березні минулого року в іншу популярну в США лотерею Mega Millions, довелося поділити між собою власникам відразу трьох виграшних квитків.

За умовами Powerball, приз дістається тому, хто вірно вгадає номери п'яти білих куль плюс одного червоного. Шанси вгадати всі шість заповітних номерів складають приблизно один на 175 мільйонів.

Реклама:

Головне сьогодні