У Києві відкриється літня школа політичних PR спеціалістів

Протягом чотирьох днів, з 18 по 21 липня, відомі PR спеціалісти та політичні консультанти проведуть двадцять навчальних тренінгів та лекцій.

Організатори запросили визнаних спеціалістів сфери політичного маркетингу та політичних PR технологій. Серед них політологи Вадим Карасьов та Костянтин Бондаренко, консультанти Денис Богуш та Володимир Грановський, директори найзаможніших українських PR агенств Олена Деревянко і Ілона Попенко та інші відомі спеціалісти. Докладний перелік на сайті

В програмі навчать формувати PR стратегії, плануванню та проведенню виборчої компанії, массовому інформаційно-психологічному впливу.

Захист результатів виборів, протидія "чорним" технологіям та інші теми стануть центральними питаннями курсу.

Проект корисний як працюючим PR-спеціалістам, так і початківцям. Вікові обмеження та вступні випробування відсутні.

[L]

Вартість участі у всьому курсі складає всього 1600 гривень. У вартість входять всі заняття, навчальні матеріали та стажування у викладачів по завершенню курсу. Найкращі слухачі курсу працевлаштовуються.

Викладач школи PolitPR Олександр Потеряхін (соціальний психолог, керівник асоціації не інструментальної детекції брехні)
Олег Медведев, радник Ю. Тимошенко та А. Яценюка, викладач школи

Програма "PolitPR - Master of Political Management" заснована у 2010 році. За час роботи школи проведено сім освітніх програм. Підготовлено та працевлаштовано більше 400 слухачів. Програму заснував політолог Дмитро Раімов

Реєстрація та подробиці на сайті школи та у facebook спільноті

Контакти кураторів: 044 362 28 36, 067 462 14 77, www.mpmschool.org.ua

Реклама:

Головне сьогодні