У США та Великобританії група людей навмисне полює за СНІДом - ЗМІ

— 8 липня 2013, 16:41

Чоловіки навмисне шукають ВІЛ-позитивних партнерів для сексу, щоб заразитися.

Як повідомляє ТСН із посиланням на Mirror, мисливці шукають носіїв вірусу через соціальні мережі. У Facebook є цілі співтовариства, присвячені зараження ВІЛ через сексуальні стосунки.

Після зараження мисливці охоче діляться вірусом з іншими. Учасники руху пояснюють, що хочуть підхопити хворобу для того, щоб "підвищити рівень життя".

"Я відчуваю себе, як огірочок. Відчуваю себе набагато енергійніше і здоровіше через ліки від ВІЛ/СНІД. Кожні 3 місяці лікарі перевіряють стан моїх внутрішніх органів, мій рівень холестерину теж у нормі. Справи навіть кращі, я отримую ліки від ВІЛ/СНІД безкоштовно від Національної служби охорони здоров'я", - каже мисливець Нік, який вже підхопив вірус.

За його словами, заразитися ВІЛ виявилося не так вже й просто. Перш ніж лікарі виявили у нього бажаний вірус, він займався незахищеним сексом з більше 1000 чоловіків, які були носіями.

Коли тест показав, що Нік ВІЛ-позитивний, він написав на своїй сторінці у Facebook: "Результати тестів позитивні, і мені це подобається. Хочу поділитися з мисливцями на ВІЛ. Чудово і токсично".

Британські медики стурбовані поширення руху. Насамперед, тому що невідома точна кількість учасників погоні за ВІЛ. Однак лікарі побоюються, що кількість інфікованих зросте через мисливців.

Щорічно на ліки для ВІЛ-інфікованих Національна служба охорони здоров'я Великобританії витрачає 840 мільйонів фунтів стерлінгів. По 10 тисяч на кожного пацієнта.

Реклама:

Головне сьогодні