Вконтакте" випускатиме фірмові презервативи і цукерки?

— 8 серпня 2013, 10:15

Як пише Lenta.ru, крім ліцензування програмного забезпечення, надання доступу на форуми в інтернеті, інвестування та інших профільних видів діяльності "ВКонтакте", до списку потрапили такі товари як презервативи, цукерки і парфюмерія.

Також після отримання патенту "ВКонтакте" отримає право випускати фірмові гаманці, амулети, рамки для фото та одяг, відкрити однойменний будинок відпочинку, надавати квитки та послуги психологів.

"ВКонтакте" не планує випускати подібну продукцію, але хоче захиститися від підприємців, які вже почали використовувати популярний бренд в своїх цілях. Так, у травні 2012 року засновник ТОВ "Світексім-Трейд" і ТОВ "Пакрос" Ігор Рогов подав заявку в Роспатент на презервативи "ВКонтакте".

Ще раніше "Європа Фудс" подала в Роспатент заявку на реєстрацію товарного знаку "ВКонтакті" для виробництва жуйки, жувальних цукерок і льодяників, а в червні 2010 року підмосковне ТОВ "Інвест парк" запатентувало під брендом соцмережі пиво, соки і готелі. Крім того, у продажу з'явилися чоловічі парфуми "ВКонтакте", які виробляє підприємець Олександр Коротенко, який раніше запатентував аромати "Володимирський централ" і "Любе".

"ВКонтакте" є найпопулярнішою соціальною мережею в Росії. За даними, опублікованими на самому сайті, в соцмережі зареєстровано більше 210 мільйонів користувачів, з яких близько 47 мільйонів заходять на свої сторінки "ВКонтакте" щодня.

Реклама:

Головне сьогодні