Новий iPhone 5S буде у трьох кольорах: чорний, золотий, срібний. Фото

— 10 вересня 2013, 21:26

Новий iPhone 5S у 40 разів швидший, ніж перший iPhone, пише The New York Times.

Фото mashable

[L]iPhone 5S алюмінієвий. У нього є новий чіп M7, який може моніторити рухи, це має допомогти відстежувати рухи користувача – як це робить, наприклад, крокомір.

У новинки покращена батарея – у режимі standby він може протриматись 250 годин. У активному режимі роботи з телефоном, його батарея витримує 10 годин.

У iPhone 5S вмонтовано покращено камеру – тепер вона може контролювати кількість світла, який потрапляє на об’єктив, а відтак якість нічних фото має стати кращою.

Камера новинки. Фото TechCrunch

У камері також з’явилась можливість регулювати швидкість зйомок – можна робити 10 кадрів за секунду і навпаки – 120 кадрів за секунду.

У новому телефоні також покращена система захисту замість вказання паролю тепер з'явився сканер, який відстежує натиски пальцями – його назва Touch ID.

Робота цієї системи виглядає не дуже складною – потрібно просто кілька секунд потримати палець на екрані домашньої сторінки телефону. Apple також передбачає, що може бути кілька людей, які матимуть такий безпечний доступ до одного смартфону. Втім, цю опцію за бажанням користувача можна буде вимкнути.

Біометрична система захисту нового iPhone5S. Фото The New York Times
Біометричний датчик всередині iPhone 5S. Фото iPhones_ru_live

Вартість iPhone 5S $199 за 16-гігабайтний телефон, і $299 за 32 Гб, $399 за 64-Гб за умов контрактного підключення у США.

Вартість незалочених гаджетів становить відповідно $649, $749 та $849 (за 64 гігабайтний телефон).

Фото Heather.Kelly

Нові iPhone надійдуть у продаж 20 вересня.

Реклама:

Головне сьогодні