Опитування: 55% людей готові віддати своє життя за власних дітей, а 35% оживити принцесу Діану

— 4 вересня 2013, 15:41

Про це свідчать результати опитування 1005 осіб ресурсами "60 Minutes" та "Vanity Fair", які цитує The Daily Mail.

Так, 55% опитаних сказали, що вони готові віддати життя за своїх дітей. 12% опитаних віддали б своє життя за свою дружину, 10% - за батьків. Ще 10% повідомили, що готові померти за свою релігію і лише 5% - за країну.

Крім того, з'ясувалося, що 70% чоловіків хочуть пережити своїх дружин. В свою чергу, 62% жінок, хочуть померти раніше свого чоловіка.

Що ж стосується позаземного життя, то 24% забажали, аби їхні тіла заморозили. Таким чином вони матимуть надію, що одного дня їх зможуть оживити.

Цікаво також, що 26% опитаних фантазували про власний похорон, а також про те, що скажуть про них на цій "безрадісній події". 40% опитаних, у якості епітафії на власному надгробку хотіли б побачити знамениті слова Френка Сінатри "Найкраще ще попереду".

На запитання про те, яку б знаменитість вони б хотіли повернути до життя, 35% назвали принцесу Діану, 14% - Стіва Джобса і 11% - Майкла Джексона.

Із вигаданих персонажів, проти смерті персонажа Леонардо ді Капріо Джека Доусона з "Титаніка" виступили 32% жінок і 19% чоловіків.

Реклама:

Головне сьогодні