Квартири з кухнею-студією підкорюють серця українців

Робота і повсякденні клопоти залишають кожному столичному мешканцю дуже мало часу, який можна провести з родиною. Тому ідея західних і американських дизайнерів про суміщення двох окремих приміщень (кімнати та кухні) надійно закріпилася у свідомості наших співгромадян.

І це, звичайно ж, намагаються враховувати дизайнери та архітектори, працюючи над розробкою планувань для квартир в ЖК "Петровський квартал". Кожна квартира-студія має своєрідний інтер'єр, а головна перевага такого планування, це можливість ефективно і по максимуму використовувати житловий простір. Також в таких квартирах візуально розширюється простір, завдяки відсутності перегородок та правильним архітектурним формам. В таких приміщеннях простіше робити ремонт, реалізовувати будь-які дизайнерські ідеї.

Олександр Тігов, генеральний директор житлового комплексу "Петровський квартал"

"Найголовніше, що ми намагаємося дати нашим покупцям - це родинне тепло, сімейні цінності, адже можливість спілкування з близькими людьми, дуже важлива для кожного з нас - розповідає Олександр Тігов, генеральний директор ЖК "Петровський квартал". - І звичайно, просторе приміщення завжди виглядає більш презентабельно, ніж окрема кімната і кухня невеликих розмірів".

З традиційного місця для приготування та прийняття їжі, кухня плавно перетворилася на багатофункціональне приміщення, де зустрічають гостей і влаштовують затишні сімейні посиденьки.

[L]

Гідно оцінили зручність кухні-студії молоді мами. Можна дивитися , чим зайнята дитина і водночас готувати вечерю.

Одним із правил дизайну кухні -студії є зонування приміщення.

Цікавий та нині дуже популярний інструмент зонування – невелика барна стійка. Вона також може взяти на себе функцію обіднього столу. Особливо це зручно , коли великих обідів на кухні не планується.

Поділ на зони можна здійснити і за допомогою освітлення. Гра зі світлом не тільки визначить стратегічні ділянки, а й створить затишний інтер'єр кухні студії.

Реклама:

Головне сьогодні