Скандальна оперна діва каже, що її аккаунт зламали

— 6 вересня 2013, 15:54

Співачка сказала, що її акаунт зламали, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".

"Для мене це було великою новиною. Нічого подібного раніше не було, - сказала співачка. - Я зараз перебуваю в РВВС, на мене був напад: якісь люди в масках мене побили і облили майонезом. Це просто замах на Україну і на українську мову. Я не розумію, навіщо до нього приплели і мене", - каже вона.

Першим про напад на Адбулліну заявив керівник "Братства" Дмитро Корчинський.

"Якісь люди, нібито з "Братства", тільки що обмазали майонезом оперну співачку Катерину Абдулліну, написав Корчинський у Facebook . - Далі треба постаратися трохи зменшити комфорт її тимчасового перебування в Києві".

Лідер "Братства" не виключає, що подібний інцидент може повторитися в опері, на одному з концертів. Але Корчинський не знає, чи це його люди напали на співачку.

Зазначимо, після поширення інформації у мережі, користувачі почали шукати додаткові коментарі артистки, і виявилося, що це не єдині її висловлювання.

[L]Зокрема, 13-го серпня, вона пише: "Моя дитина не буде позбавлена можливості вивчати "Великую русскую литературу", а не читати ваших бидлячих письменників про село", - пише артистка.

Цікаво, що до цього, співачка вибачилися і сказала, що її коментар просто перекрутили.

"У групі "І так зрозуміють" вчора кимось був опублікований мій коментар до однієї зі статей, опублікованої Тимуром Шакіровим. Хочу заявити, що був перекручений зміст моїх висловлювань. Коли я спробувала пояснити, то було зрозуміло, що я заблокована. Я не можу зайти в коменти - мене забанили. А між іншим, я абсолютно не хотіла нікого образити.

Суперечка полягала лише в тому, що спілкування українською мовою ще не показник патріотизму. Я АБСОЛЮТНО НЕ ПРОТИ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ! Навпаки, в коментах я написала, що часом в російських школах українська викладається на більш високому рівні - адже часом це дійсно так ", - цитує її "Сегодня".

Реклама:

Головне сьогодні