"Спортсмени серед нас": нова надихаюча серія світлин. Фото

— 9 вересня 2013, 14:57

"Спортсмени серед нас" - наступна добірка автора, після відомої серії "Танцюристи серед нас", пише The Daily Mail.

За словами Меттера, який у дитинстві був "сором'язливим, худим хлопцем з яскраво-рудим волоссям і смішним ім'ям", його надихнув бейсбол. Він згадує скільки переніс знущань, до того, як почав заняття спортом.

"Незалежно від того, який важкий у мене був би день, я завжди знаходив розраду на бейсбольному полі, де в мене була лише одна мета: навчитися бити по м'ячу так сильно, наскільки вистачить сили", - розповідає він.

І незважаючи на те, що спортивні заняття залишилися в минулому, Джордан каже, що він, як і раніше, використовує уроки, які отримав зі спортивного досвіду, у повсякденному житті.

У своїй серії "Спортсмени серед нас", автор намагався показати, як спорт "перекладається" на повсякденне життя спортсмена.

"Ці фотографії показують, що навіть тоді, коли спортсмени не змагаються, вони живуть і дихають їхньою пристрастю. Вони грайливо нагадують нам, що до мети треба йти наполегливо, ніколи не здаватися і продовжувати прагнути досконалості, незалежно від того, який шлях ми обрали", - каже він.

Реклама:

Головне сьогодні