Саме цей неаполітанець виборов переможний титул на щорічному чемпіонаті світу із приготування піци, що проходив днями у Неаполі.
Як повідомляє італійська Napoli Today, Давіде розпочав свою "кар'єру" ще в 9 років, тренуючись із тістом у піцерії свого батька. В 14 він зрозумів, що вироблення піци стане справою його життя.
Він працював протягом двох років у Нью-Йорку, Токіо і в Копенгагені. Восени, взяв участь у кулінарній програмі разом із шеф-кухарем Донато Де Сантіс, персональним кухарем Джанні Версаче.
Реклама:
Другою у чемпіонаті стала жінка з Японії, а третє - італієць з Брешії.
Вперше за останні вісім років, Давіде вдалося повернути титул найкращої піци на батьківщину, у Неаполь.