Facebook побудує власне місто. Фото

— 4 жовтня 2013, 10:40

Житловий комплекс, вартістю 120 млн. доларів, складатиметься із 1, 2, та 3-кімнатних квартир та студій. Дизайном комплексу займатиметься група архітекторів із Південної Каліфорнії KTGY, повідомляє SF Gate.

За словами голови архітектурного бюро Кейт Лабус, комплекс "матиме все, що хотів би мати молодий фахівець на додаток до свого напруженого способу життя". Вона зазначила, що окрім басейну, загальної кухні та терасі на даху, житловий комплекс включатиме цілодобовий магазин, спорт-бар, майстерню із ремонту велосипедів, кімнату для йоги з особистим тренером, а також спа-центр для тварин.

Планується, що вже у 2016-ому році проект буде завершено, якщо його ствердить комісія із планування Менло Парку.

Як відомо, минулого місяця було відкрито 51-квартирний житловий комплекс, в який корпорація Google інвестувала 6,5 млн. доларів у Маунтін В'ю, неподалік від штаб-квартири компанії.

Проект було розроблено тією ж KTGY. Він являє собою проект доступного житла для працівників із зарплатою у діапазоні 40 тис. доларів на рік. Орендна плата за житло у комплексі складає від 937 до 1291 доларів на місяць. Вже всі квартири комплексу зайняті.

Реклама:

Головне сьогодні