Італієць став найкращим шоколатьє світу. Фото

5
1 листопада 2013

Своїми шоколадними скульптурами, праліне, десертами і тортами кондитер з Мілану перевершив усіх інших учасників міжнародних змагань.

Цього року Італія вперше посіла найвищу сходинку на п'єдесталі пошани майстрів шоколаду, відзначає Italia-ru.

 Фігура переможця

"Кондитерські змагання на загальнонаціональному та міжнародному рівні - це унікальний досвід", - коментує перемогу Давиде Комаско.

"World Chocolate Masters" проходить у Парижі кожні два роки і збирає найкращих шоколатьє з усього світу, які показують свою майстерність перед міжнародним журі. Темою цьогорічного чемпіонату було обрано "Архітектуру смаку".

powered by lun.ua