Жінка, що випивала по три літри води на день, "скинула" 10 років. Фото

— 1 листопада 2013, 14:43

Обидва лікарі, до яких звернулася жінка, порадили їй випивати до трьох літрів води на день, щоб змусити організм працювати краще, пише The Daily Mail.

Пізніше, їй до рук потрапило дослідження, в якому йшлося про те, що одна із п`яти жінок Великобританії не випиває рекомендовану кількість води, тож Сара вирішила провести експеримент: що буде, якщо вона випиватиме по три літри води щодня.

Після проведення експерименту, жінка порівняла фото, зроблені "до" і "після". Так, на світлині, зробленій до експерименту, вона сама ж визнає, що виглядає не на свої 42, а на всі 52 роки. "Темні кола навколо очей... я виглядаю виснаженою, маю велику кількість зморшок і дивні червонуваті плями на обличчі. Моїй шкірі не вистачає життя", - каже вона.

Жінка наголошує, що такий її стан - це наслідок гідратації. "Кожна система в нашому організмі залежить від води. Вони вимиває токсини з життєво важливих органів, несе живильні речовини в клітини та забезепечує вологе середовище тканин вуха, горла і носа", - зазначає жінка.

"Таким чином я вирішила випивати по три літри води на день протягом 28-ми днів і подивитися що буде. Результати були вражаючими", - ділиться Сара.

На четвертому тижні вона помітила разючі зміни, які сталися з нею. "Я щиро не вірю в те, що я бачу. Я схожа на іншу жінку: зникли тіні навколо очей і плями на шкірі. Вона майже така сама, як у дитинстві. Перетворення пройшло просто чудово", - розповідає жінка.

За її словами, вона почувається дуже свіжою, коли прокидається вранці і каже, що щоб не сталося, вони питиме по три літри води на день. Вона радить робити те саме кожній жінці, але, звичайно, прокунсультувавшись із лікарем.

Реклама:

Головне сьогодні