Швейцарські школи гостинності презентуватимуть програми для українців ®

— 4 листопада 2013, 10:00

З 15 по 17 листопада в Миколаєві, Києві та Харкові пройде серія безкоштовних ознайомчих семінарів, присвячених здобуттю профільної освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу у Швейцарії. Доповідачами на заході виступатимуть Горан Йорданов, представник об’єднання шкіл Swiss Education Group у Східній Європі, та Юрій Сухомуд, менеджер по роботі з клієнтами міжнародної освітньої агенції DEC education.

Відвідувачі семінарів дізнаються про умови вступу та навчання, особливості бакалаврських і магістерських програм, кар'єрні перспективи випускників, оплачувані стажування, безкоштовні ознайомчі поїздки до Швейцарії, а також зможуть отримати вичерпну консультацію з практичних питань закордонної освіти.

Заходи відбудуться 15, 16 і 17 листопада в готелях "Hotel Palace Ukraine" (Миколаїв), "Опера" (Київ) та "Чичиков" (Харків). Дізнатися подробиці та зареєструватися на семінар у вашому місті можна на веб-сторінці заходу.

Міжнародна гостинність і туризм сьогодні є одним із двигунів світової економіки. Минулорічні досягнення індустрії вражають: 9% світового ВВП, 1/11 частка світового ринку праці і сукупний дохід в 1,35 трлн дол. За даними Всесвітньої туристської організації, в 2012 році в галузі було зайнято 249 млн. осіб по всьому світу. Індустрія розвивається наддинамічними темпами і щороку потребує все більше кваліфікованих фахівців, для яких відкриті захоплюючі кар'єрні перспективи — цікава і високооплачувана робота практично в будь-якій країні світу.

Swiss Education Group

П'ять шкіл Swiss Education Group є лідерами підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності — готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових установ.

Із більш ніж 30-річним досвідом підготовки, школи SEG навчають студентів за передовими стандартами, прищеплюючи їм професійну гнучкість і здатність миттєвого входження в повсякденне ділове середовище — саме тому, що сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008). Компанія заснована в 1999 році і сьогодні є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови. У цих країнах вона офіційно представляє понад 600 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні