8-річна українка завоювала золото на міжнародному цирковому фестивалі. Фото. Відео.

— 6 листопада 2013, 10:30

Валерія виступала в молодшій категорії конкурсу (до 12 -ти років). На суд міжнародного журі , вона представила свій номер "Дюймовочка" (жанр "Еквілібристика"), повідомляє Nobelon.net.

Всього, в молодшій категорії було представлено близько 20- ти номерів. Змагалися учасники з різних країн, зокрема з Росії, Франції, Риги, Німеччини, Америки, Білорусі, Швеції і т.д.

За словами мами чемпіонки Наталії Давиденко, ця перемога - це нова сходинка до мрії. "Її мрія стати відомою артисткою, бути прикладом, на який би рівнялися артисти-початківці", - каже мама Валерії.

Вона також зазначила , що після виступу дівчинки, європейське журі аплодувало їй стоячи.

Луганський фестиваль "Циркове майбутнє" вперше відбувся у 2002-ому році. У 2005 він став Всеукраїнським, а в 2007 році фестиваль набув статусу Міжнародного.

За роки існування Фестивалю в ньому взяли участь більше 900 самодіяльних і професійних виконавців з різних країн, серед яких: Україна, Росія, Польща, Німеччина, Чехія, Словаччина, Узбекистан, Латвія, Литва, Швейцарія, Швеція, Італія, Іспанія, Великобританія, Фінляндія, Франція, США. З кожним роком географія учасників фестивалю розширюється.

Реклама:

Головне сьогодні