Навчання та літні канікули за кордоном для українських школярів

Замовити запрошення на виставку 8 та 9 лютого

Лютий – найкращий місяць для того, щоб планувати літні поїздки для вивчення іноземної мови за кордоном, подавати документи на вступ до державних або приватних середніх шкіл та на підготовчі програми до кращих світових університетів.

Якщо Ваші діти навчаються у випускних класах українських шкіл та Ви хочете, щоб у майбутньому вони мали можливість вступити до рейтингових університетів світу, то починати потрібно заздалегідь.

VIP пропозиція – середня освіта за кордоном

Вже багато років ми допомагаємо українським школярам вступати до державних та приватних шкіл, а також до університетів Європи, Канади та Сполучених Штатів Америки. Ми знаємо, що для батьків дуже важливо підтримувати постійний зв'язок зі своєю дитиною під час навчання. Для того, щоб Ви завжди були спокійні та могли у будь-який момент отримати повну інформацію про успіхи та досягнення Вашої дитини, ми пропонуємо спеціальний пакет супроводу за 599 грівень. Пакет включає:

- оформлення віз для батьків до країни навчання;

- бронювання квитків та готелю під час перебування;

- супровід менеджера компанії STUDY.UA протягом всього навчального року;

- детальний звіт про успішність – 1 раз на семестр;

- постійна підтримка та допомога для вирішення будь-яких питань, пов'язаних з навчанням та перебуванням за кордоном;

Обрати школу чи університет, дізнатися про умови вступу, вартість навчання та проживання Ви зможете на цих вихідних 8 та 9 лютого під час Виставки "Навчання та літні канікули за кордоном", яка відбудеться у готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv, вул. Набережно-Хрещатицька,1.

Замовити запрошення на виставку Ви можете тут

До речі, спеціально для батьків та школярів ми пропонуємо спеціальну послугу VIP супроводу під час виставки: консультант компанії STUDY.UA зустріне Вас на виставці, детально проінформує про можливості навчання та познайомить Вас з представниками шкіл та університетів, які підійдуть Вам найбільше. На виставці будуть присутні представники більш ніж 60 учбових закладів, наш супровід гарантовано збереже час та допоможе обрати програму саме для Вас.

[L]

Крім шкіл та університетів на виставці будуть присутні літні табори з Великобританії, Мальти, Канади, США, Німеччини та Швейцарії. Серед найкращих пропозицій - літні академічні програми, вивчення іноземної мови + спорт (футбол, теніс, гольф...), вивчення двох іноземних мов одночасно, навчання у сім’ї викладача та багато інших цікавих програм.

Якщо Ви хочете, щоб Ваша дитина навчалась за кордоном, або просто вільно володіла іноземною мовою – приходьте на виставку "Освіта та літні канікули за кордоном" до Fairmont Grand Hotel Kyiv, вул. Набережно-Хрещатицька, 1 на цих вихідних 8 та 9 лютого.

Відвідайте сайт виставки

Довідки за телефонами 044-500-0320

Реклама:

Головне сьогодні