Журналісти з уcього світу "тролять" підготовку до Олімпіади у Сочі. Фото

— 5 лютого 2014, 11:02

Зокрема, деякі з-них описують жахливі умови та наголошують, що тільки 6 із 9 готелів готові до розміщення гостей. Вони зазначають, що всі інші готелі знаходяться у процесі будівництва і скаржаться, що в деяких з-них, якщо і є вода, то вона не придатна до споживання, пише The Washington Post.

Один із німецьких журналістів також розповів, що на території готелю, де він оселився, блукали бродячі собаки, а корпусом тинялися будівельники.

Гаррі Рікі з CNN опублікував у своєму Twitter-акаунті фото з готельного номеру та написав: "CNN забронювала 11 кімнат в одному із готелів 5 місяців тому. Ми були тут протягом дня і лише одна кімната була доступна".

Ще один журналіст Шон Вокер пише: "Все ще чекаю доки закінчать готувати мою кімнату. Сподіваюся, що вони роблять орігамі із туалетного паперу, а не монтують дах". Він же пізніше зазначає: "Дали номер. Немає опалення та інтернету, однак є хоча б одномісне ліжко".

"Повернулися до готелю. Ліфт зламаний після половини дня його використання. Дерлися сходами. Двері на моєму поверсі заблоковані (це двері для аварійного виходу)", - пише він.

Журналіст Кевін Бішоп, в свою чергу, зазначає: "Ресепшн нашого готелю не має підлоги, зате прикрашений цим вітальним фото".

Трава в Сочі має бути зеленішою
Кришка від лампи впала на другий день після заселення у готель для преси в Сочі

Брюс Артур написав у своєму акаунті у Twitter: "Сумую за тобою, гаряча вода. Ти була чудова".

Емоційний журналіст Грег Вишинскі пише: "Люди запитуються мене, що мене найбільше вразило в Сочі. Ось це. Без питань...ось...ЦЕ"!

Стейсі Ст. Клер пише: "Мій готель не має води. На ресепшині кажуть, що якщо включать, то її краще не використовувати для обличчя, бо в ній є щось небезпечне."

Після того, як у її кімнаті з'яивилася вода, Стейсі пише: "Воду дали. Тепер я знаю як виглядає вода, дуже небезпечна для обличчя".

Райан Станзел, зокрема, потішився за свого колегу: "Вітаю Дейва Шварца, єдиного журналіста, який приїхав до Сочі і його кімната була готова і мала ручку, яка не відвалюється".

Журналістка Джо-Енн Барнас попереджає про відкриті люки.

Реклама:

Головне сьогодні