У Рава-Руській з’явився білборд з зображенням Михайла Гаврилюка. Фото

— 6 лютого 2014, 12:41

На щиті, встановленому на дорозі регіонального значення, написано: 2Нація існує доти, доки існують люди, готові її захищати. Слава Україні! Героям Слава!", - повідомляє Радіо Свобода.

Мер міста Ірина Верещук заявила, що цим білбордом жителі хотіли показати, що в Україні є люди, справжні нащадки козаків, готові до останнього відстоювати честь і гідність не лише свою, а й своєї країни і народу.

"Встановлюючи такий білборд, ми намагалися ще раз нагадати, що найцінніше у кожного громадянина України є його країна, держава, за краще життя в якій ми повинні постійно боротися, бути готовими йти до кінця. Нам не потрібно боятися того, що буде з нами, якщо наважуватимемося добиватися кращого для себе та своїх дітей. Водночас повинні пам’ятати, чи зможемо пробачити собі, якщо стоятимемо осторонь в той час, коли наших братів та сестер викрадають, знущаються, катують та вбивають", – наголосила мер прикордонного містечка.

Нагадаємо, 22 січня під час протистояння на вулиці Грушевського у Києві силовики захопили активіста Євромайдану з Буковини Михайла Гаврилюка. Догола роздягненого та побитого чоловіка примусили позувати для фото та відеозйомки, при цьому продовжували бити й словесно принижувати.

Відео зі знущаннями над чоловіком обурило українців та міжнародну спільноту.

Реклама:

Головне сьогодні