Тест

Руслана у США закликала світ припинити співпрацю з Путіним. Відео

Крім того, Руслана заспівала гімн України. А про свій виступ вона докладно написала у Facebook.

"3 квітня у Нью-Йорку на церемонії відкриття "Women in the Wolrd Summit" у Лінкольн-центрі на запрошення однієї з найпопулярніших американських ведучих, журналістки, редактора "The Daily Beast" та автора чисельних ток-шоу Тіни Браун, я виконала спеціальну нову версію Гімну України українською та англійською мовами в симфо-роковій обробці та у стилі урочистих месc Баха і гітарної музики Queen", - поділилася Руслана.

"Під час інтерв'ю прямо зі сцени я відправила політику Путіна у минуле і сказала, що ми побачимо, як росіяни одного дня запалять свої ліхтарики, і ми побачимо багатомільонний Майдан у Росії. Я закликала світ припинити з Путіним будь-яку співпрацю, бізнес, перспективні проекти, бо ці гроші йтимуть на військову машину, сприятимуть залякуванню і війні з Україною, та нестабільності у всьому світі", - заявила співачка.

Руслана з Тіною Браун

"…Я звернулася у своїй промові із проханням запалити ліхтарики на знак солідарності і підтримки українського народу проти тиранії Путіна. Мені у відповідь в залі засяяли 3 000 ліхтариків!" - зазначила виконавиця.

"Наступними днями я провела інтерв'ю з "ВВС World News", "Financial Times", "New York Times", побувала в ефірі відомого американського ток-шоу "Charlie Rose", провела зустрічі з політиками, зокрема, з Хіларі Клінтон та Послом ООН Самантою Пауер", - відзвітувала Руслана.

"У інтерв'ю я заявила, що готова палити дрова тільки не купувати газ Путіна. Я пояснила, що сьогодні відбувається битва між грошима та брехнею Путіна і правдою України, між Путінською війною і миром України", - заявила співачка.

"В інтерв'ю з Чарлі Роуз "дісталось" і деяким українським політикам "з минулого". Але найбільше я говорила про небезпеку для України. У Путіна є лише два місяці, щоб зруйнувати Україну. Далі, коли ми встанемо на ноги, оберемо нового президента, а що набагато важливіше, оберемо новий шлях нашого розвитку, цивілізаційну перспективу, Кремлю буде діяти важче. Москві вже буде необхідно боротися не з українським, а власними Майданами", - запевнила Руслана.

"…Американський Майдан підтримав Україну. Такі дії часто говорять яскравіше і гучніше будь-яких слів. Це вкрай важливо, коли Україна на вустах у людей, які є визнаними авторитетами. І свою думку вони формують не зі шпальт газет, а від живого спілкування і щирої симпатії до нас, українців", - підсумувала артистка.

Руслана з Гілларі Клінтон