Тест

На навчання в Канаду: країна, в якій є все!

Плануючи навчання за кордоном, основними критеріями для вибору країни є якість освіти, міжнародне визнання дипломів, вартість навчання та рівень життя. Зазвичай, перше, що приходить в голову - Англія. Та останні декілька років у неї з’явився гідний конкурент у сфері міжнародної освіти. Канада, країна з найвищім рівнем життя та британською освітньою системою, відкриває перед випускниками ще більше можливостей і перспектив.

Ознайомитись з найбільш популярними учбовими закладами Канади Ви можете тут.

Найбільш привабливою особливістю навчання в Канаді є гнучкість освітньої системи. Для студентів, які хочуть якнайшвидше розпочати свою кар’єру, існує дуже багато практичних професійних програм. Вже за 1 рік тут можна здобути міжнародний сертифікат по спеціальності, що дозволяє працювати в Канаді один рік після закінчення навчання. Для тих, хто хоче отримати бакалаврську ступінь, навчання триває 4 роки. Спеціальності, які тут пропонуються, користуються високою популярністю серед роботодавців.

Можна вивчати як традиційні дисципліни - інженерні технології, програмування або туризм, так і нові, інноваційні предмети - 3D анімація, комунікації та медіа технології. Обов’язковою складовою кожної з таких програм є стажування, учбові заклади мають партнерські домовленості з провідними компаніями країни. Для того, щоб задовольнити постійно зростаючу необхідність в кваліфікованих спеціалістах, учбова програма узгоджується з компаніями і вже з першого дня студента готують до умов реального робочого місця. Окрім цього, під час навчання є можливість часткового працевлаштування до 20 годин на тиждень. Окремою перевагою для студентів з України є лояльна візова політика Канади, яка спрямована на підготовку кваліфікованих працівників і є привітною до українських студентів.

Канада відкриває чудові кар’єрні перспективи для іноземних випускників. Після закінчення навчання, студент має право подати запит на отримання дозволу на працевлаштування, строк дії якого відповідає тривалості програми. Треба відмітити, що отримати роботу для випускника досить легко, особливо після успішного проходження стажування під час навчання у канадській компанії.

Зазвичай, для вступу в канадський учбовий заклад українському абітурієнту необхідні результати міжнародного екзаменів на знання англійської мови TOEFL або IELTS. Однак є державний ВНЗ, який дозволяє українцям вступити без складання іспитів. Centennial College Toronto пропонує проходження тесту на знання англійської мови вже після приїзду студента до Канади і, у разі необхідності, надає додаткові мовні курси. Таким чином, незалежно від рівня знання англійської мови, студент може розпочати навчання в Канаді.

З можливостями гарантованого вступу до канадських ВУЗів Ви можете ознайомитись на сайті

Centennial College - найстаріший державний коледж в Торонто. Високий рівень викладання та велика кількість викладачів з практичним досвідом роботи забезпечують якісне навчання та чудові кар’єрні перспективи для випускників. Близько 89% студентів коледжу знаходять роботу вже протягом перших 6 місяців після отримання диплому.

Ще одна позитивна сторона навчання в Канаді — канадський доллар зараз коштує на 10% нижче ніж американський та на 80% нижче ніж англійський фунт. Таким чином, бюджет, необхідний студенту для проходження навчальної програми у Канаді, набагато нижчий, ніж у інших англомовних країнах.

Незважаючи на відсутність іспитів при вступі до Centennial College, дуже важливо розпочати подачу документів завчасно. Підготовка документів, очікування відповіді учбового закладу та отримання візи займає досить багато часу, тому студентам, що планують розпочати навчання у вересні, вже зараз рекомендовано розпочати реєстрацію.

Детальніше з можливостями вступу до Centennial College ви можете ознайомитися тут.