Додаток патріотичних аватарок вийшов у лідери Google Play

— 9 квітня 2014, 14:05

Автором проекту є Ганна Костенко, і за її словами додаток "Аватар Українця" не має ніякого відношення до виконаної нею роботі на сайті "Єдині".

"Я автор проекту, ми розробили сайт. А до додатка не маємо стосунку. Його автор не отримував згоду на використання даних і те, що він використовує наші ресурси, не є правильно", - повідомила вона AIN.UA.

Тим не менш, це не завадило додатку увійти в топ новинок в Google Play. Всього за тиждень його скачали більше 10 000 користувачів.

Аватари від Анни Костенко стали популярні не тільки серед українців, а й у громадян інших держав, які хочуть висловити солідарність з Україною . Цьому сприяє великий вибір прапорів для фону. Серед них є і прапори країн, які невизнають нову українську владу. Наприклад, російський.

Мобільний конструктор патріотичних аватарів здобув велику кількість вдячних відгуків та коментарів, отримавши оцінку в 4,8 зірки. З його допомогою прямо зі смартфона можна створити собі аватар, обравши елементи образу із запропонованих шаблонів і поділитися творінням в соціальних мережах, або ж зберегти на пристрій, щоб потім відправити комусь по SMS або MMS.

Втім, деякі програми працюють некоректно у співпраці з "Аватаром Українця". Наприклад, Instagram та "ВКонтакте" можуть зупинятися, і опублікувати в них аватар не вийде.

У додатку також можна робити випадкові аватари, яких генерується нескінченна безліч. Серед них можуть потрапляти досить кумедні, на зразок вусатих дам на тлі італійського прапора.

Механізм роботи Еduni.com.ua простий: створити патріотичний аватар, зберегти на комп'ютері, завантажити його до соціальної мережі та поділитися з друзями.

Реклама:

Головне сьогодні