Автори "гімну тітушок" записали новий кліп – "Путін хело, ла-ла-ла". Відео

— 7 травня 2014, 20:00

Як пишуть автори нового хіту, нещодавно вони почули "фанатську обрядову пісню, що складалася з двох слів та кількох вигуків".

"Перше слово ми упізнали одразу, а от друге виявилося міцним горішком. Варіанту, який нам вчувався, немає ні у словнику Даля, ні у Грінченка. Але пошуки не були марними. Зрештою ми з'ясували, що воно являє собою перекручене англійське "hello", - коментує ідею пісні гурт "Телері".

"Можливо, пісня була розроблена ЦРУ в один час із приписуваною Цою "Перемен". Але, як нерідко буває з трансатлантичними запозиченнями, найневинніші слова (наприклад, американець, бізнес) потрапляючи на північ від України набувають негативного, навіть образливого значення. В результаті трансформації "hello" означає тепер вираз крайньої зневаги. Тож ми реконструювали первісний текст пісні і пропонуємо його вашій увазі. Якщо вам вчулося щось своє - це не ми, це музика навіяла", - жартують музиканти.

У кліп потрапила і скандальна "візитка Яроша".

Той самий хіт "Металісту"

Як відомо, раніше гурт "Телері" записав "гімн тітушки". Приспів пісні звучить так: "Очі порожні, підтягнуті тушки, на вулиці міст виходять тітушки. На Антімайдан за великий куш, кроком руш, кроком руш".

Реклама:

Головне сьогодні