Творець нашумілого додатку "Правий сектор" планує зробити з нього соцмережу

— 8 травня 2014, 16:14

Зараз він залишається новинним агрегатором на тему революції в Україні та останніх політичних подій, проте його автор Іван Панченко має намір перетворити додаток в мобільну соціальну мережу, пише AIN.

"Я планую перекваліфікувати новинний додаток "Правий Сектор" в першу українську мобільну соціальну мережу. Діючий функціонал додатка нікуди не дінеться, але буде доопрацьований і оптимізований. У користувача з'явиться можливість вибору: залишатися анонімним і задовольнятися обмеженим функціоналом чи зареєструватися і відкрити для себе всі можливості нашого проекту", - розповів AIN.UA розробник програми.

"Основний акцент буде зроблений на функції "Повідомити про злочин" і "Попросити допомоги", оскільки основне наше завдання - зробити так, що б на вулицях було спокійно і людина могла отримати підтримку в будь-який момент", - пояснив Іван.

Отримані запити будуть передаватися в державні правоохоронні органи, загони самооборони або до небайдужих громадян, які знаходяться поблизу від місця злочину.

Як пише видання, після першої публікації про цей додаток, переадресація на нього в Google Play з’явилась на сайті партії.

Проте ще в квітні Панченко заперечував зв'язок з "Правим сектором".

"Я звичайний студент, який просто вирішив допомогти українському народу об'єднатися", - говорив він.

Реклама:

Головне сьогодні