В Україні будуть грози, град та шквали

— 3 червня 2014, 14:33

В Київській області очікується мінлива хмарність. Короткочасні дощі, грози, вранці та вдень місцями сильні дощі, подекуди град. Температура вночі 10-15°, вдень 20-25°, повідомляє Укргідрометцентр, який цитує Міністерство із надзвичайних ситуацій.

В Києві синоптики прогнозують мінливу хмарність. Короткочасні дощі, грози. Температура вночі 13-15°, вдень 20-22°.

У більшості центральних, Львівській, Тернопільській, Житомирській, Київській областях та Криму місцями сильні дощі. Температура вночі 10-15°, вдень 20-25°; лише у східних областях і на півночі Лівобережжя без опадів, температура вночі 12-17°, вдень 25-30°.

4-6 червня очiкується продовження пiдйомів рiвнiв води дощового паводку (над рiвнями на 8 год. 3 червня): на рiчках басейну Захiдного Бугу (Львiвщина) та рiчках басейну Прип'ятi (Волинь) на 0,1-0,5 метрів.

Мiсцями очкується подальше затоплення заплав, сільгоспугідь, в Ратнiвському та Старовижiвському районах Волині в окремих населених пунктах можливе досягнення вiдмiток початкового затоплення господарських будинків. На Захiдному Бузі у створі поста Литовиж (Волинь) та річках басейну Прип'яті (Рівненщина, Житомирщина) на 0,3 - 1,0 м з початковим затопленням заплав та сільгоспугідь.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні