"1+1" створив сайт на підтримку режисера Олега Сенцова

— 4 червня 2014, 13:29

Таким чином, канал розпочинає акцію на підтримку Олега, і закликає всіх активних і небайдужих людей з України та Росії приєднається.

Канал також закликає поширювати інформацію, щоб максимально залучити увагу громадськості до цієї ситуації. Для початку - підтримавши створену сторінку і розмістив інформацію в соціальних мережах з хештегом # savegoodguys.

Крім того, "1 +1" створює спецвипуск програми "Аргумент кіно: Врятувати Олега Сенцова!". Де покаже його дебютний повнометражний фільм "Гамер". У ефір програма вийде в неділю 8 червня.

У гостьовій студії програми відомі діячі кіно виступлять з заявами в підтримку Олега . Серед них: Сергій Тримбач - голова національної спілки кінематографістів, Ярослав Пілунський - кінорежисер, Артем Мостовий - звукорежисер, який працював над його фільмом, а також Андрій Алферов - відомий кінокритик.

Нагадаємо, українського режисера та кінематографіста Олега Сенцова було затримано 11-го травня та співробітниками ФСБ та звинувачено у тероризмі.

Український Мінкульт раніше зробив заяву про те, що звинувачення Сенцова у тероризмі є безпідставними.

Російські та українські кінодіячі та небайдужі до долі режисера збирають підписи для петиції на підтримку Олега Сенцова.

Олег Сенцов є талановитим кінематографістом, творчість якого високо оцінена глядачами та фахівцями на престижних міжнародних кінофестивалях у Німеччині, Нідерландах, Україні, а також Росії.

Він є автором повнометражного фільму "Гамер", відзначеного журі Одеського МКФ та 10-го Міжнародного кінофестивалю "Дух вогню" в Ханти-Мансійську.

Реклама:

Головне сьогодні