Хвора на рак дівчинка залишила вражаюче приховане повідомлення. Текст

— 5 червня 2014, 10:13

Лише через кілька днів після смерті, її батько виявив великий напис-побажання на зворотній стороні дзеркала, що висіло в її спальні, пише The Daily Mail.

Він не зміг дочитати його до кінця, коли побачив його в перший раз. В посланні вона говорить про життя, щастя та кохання.

Дівчинка захворіла на агресивну форму раку кісток. Ще минулого року ій поставили діагноз, і вона мужньо боролася із хворобою.

Ось, що вона написала на звороті дзеркала:

Щастя залежить від кожного з нас. Справа не в щасливому кінці, а в щасливому бутті.

Щастя - це шлях, а не місце призначення. Дякую за те, що ви є. Будьте щасливими, будьте вільними, вірте, будьте молодими. Ви знаєте моє ім'я, а не мою історію. Ви знаєте, що я зробила, але не знаєте, що я пережила. Любов - як скло. Виглядає прекрасно, але її легко зруйнувати.

Кожен день особливий, то ж проживіть його на повну. Ви можете дізнатися про смертельну хворобу вже завтра, тому візьміть від кожного дня усе.

Життя погане лише тоді, коли ви самі робите його поганим.

Якщо хтось любить вас, він не дасть вам послизнутися, не важливо наскільки складна ситуація. Пам'ятайте, що в житті повно злетів і падінь.

Я хочу бути тією дівчиною, яка зробить погані дні кращими і тією, хто змусить сказати, що ваше життя змінилося, відтоді як ви зустріли мене.

Кохання - як вітер, ви можете відчувати її, але не бачити. Я чекаю, коли закохаюся, коли зможу відкрити моє серце. Любов - це не той, з ким ви бачите своє майбутнє, любов - це той, без кого ви не бачите свого життя.

Життя - це гра для всіх, де головна нагорода - це кохання.

Лише я можу засуджувати себе. Ви не поспішайте засуджувати мене. Ви бачите лише те, що я обираю для того, аби показати вам. Ви не знаєте правду.

Я просто хочу отримувати задоволення і бути щасливою без засудження. Це моє життя, а не ваше. Не переймайтеся тим, що я роблю. Плакати не треба. Я знаю, що ви завжди будете на моєму боці.

Реклама:

Головне сьогодні