Портрети найбідніших людей з усього світу. Фото

— 5 червня 2014, 16:34

Причини їхньої бідності різноманітні, але труднощі, з якими вони стикаються кожного дня, дуже схожі, пише видання The Guardian.

Засновник міжнародної організації та автор книги Томас Назаріо разом із призером Пулітцерівської премії Рене Байєр створили добірку світлин людей, які живуть менше ніж на долар у день.

Альваро Каланча, 9 років

Пасе лам та альпак перед та після школи. Він живе в горах Акамі у Болівії, в 1300 метрах над рвінем моря, де будинки не мають ізоляції, електрики та ліжок.

Фаті, 8 років

Вона разом з іншими дітьми порпається на звалищі електронних пристроїв в Аккрі, Гана. Несе відро із знайденим металом на голові та плаче через біль від малярії.

Хунупа Бегум, 13 років

Вона сліпа протягом останніх 10-ти років, мешкає в Нью Делі. Жебракування - єдиний дохід у сім'ї. Її мама та брат надто хворі, аби працювати, а тата немає в живих.

Хора Флорін, 28 років

Виріс в румунському дитячому будинку і тепер живе під землею в каналізації в Бухаресті, де опалювальні труби тримають тепло вночі.

Лабон, 27 років

Працює в борделі у Бенгладеш. Живе разом із донькою, які народила від одного із клієнтів.

Вішал Сінг, 6 років

Піклується про маленьку дівчинку на півдні Нью Делі, поки її мама знаходиться далеко. Вішалу пощастило в одному сенсі: коли він не працює, він має можливість відвідувати школу для дітей із нетрів.

Субадра Деві, 40 років

Працює на будівництві в Дхарамсала, Індія.

Ана-Марія Тюдор, 4 роки

мешкає в Бухаресті. Її батько дуже хворий і не може працювати. Вони проживають в однокімнатному будинку, що не має ванної кімнати і проточної води.

Дівчата з Гани

Працюють ві якості ринкових носильників. Живуть разом, часто поблизу чи на звалищі. 23-річна Шаріфа Монара (у центрі) працєю довгі години всього за 50 центів на день.

Нінакор Гмафу, 6 років

Пасе худобу на мріє ходити до школи. Втім, це дуже малоймовірно.

Реклама:

Головне сьогодні