Курорти Азов'я розраховують на більшу кількість туристів

— 6 червня 2014, 13:34

Про це повідомила начальник інформаційної служби для відпочиваючих селища Кирилівка Олена Полубояринова, яку цитує Інтерфакс.

"Незважаючи на значне зменшення кількості відпочиваючих з Російської Федерації, ми отримуємо відчутний потік українських туристів, які раніше відвідували Крим", - зазначила вона. Крім того, колишнім залишився потік відпочиваючих, які і раніше цілеспрямовано приїжджали на азовське узбережжя.

Ключовим ризиком цього сезону вона назвала побоювання відпочиваючих людей щодо ситуації по дорозі на курорти.

"Туристи знають, що в Кирилівці все спокійно, але побоюються проблем в дорозі. Але маю запевнити: на даний момент проблем немає ні на курорті, ні на дорогах до нашого краю", - заявила Олена Полубояринова. Відсутність проблем в дорозі і під час відпочинку підтверджують і перші відпочивальники, що прибули в Кирилівку.

Як повідомлялося раніше, щорічно курорт відвідує до 1,5 млн. відпочиваючих.

Кирилівка - селище в Запорізькій області, відоме своїми білими пляжами, колір яким дає невеликий ракушняк, і двома піщаними косами - Пересип і Федотової. У селищі немає промислових підприємств, практично все населення селища працює на базах відпочинку, яких тут налічується більше 400.

Реклама:

Головне сьогодні