Google Maps оновили Майдан і додали маєтки Іванющенка, Ахметова та Тимошенко. Фото

— 6 червня 2014, 15:35

Тепер при перегляді столичних вулиць з супутника можна побачити Майдан в його нинішньому вигляді - з барикадами на Хрещатику, численними наметами, чорними слідами від згорілих шин і недобудованої ялинкою, пише AIN.ua.

Крім цього, на оновлених картах Київської області з'явилося багато нових територій. Тепер з висоти можна повноцінно розглянути резиденцію екс-президента України в Межигір'ї, недобудований палац Юрія Іванющенка в Козині, розташовані по сусідству маєтки Ахметова і Тимошенко, маєток Дмитра Табачника і багато інших "новобудов" останніх років.

Недобудований палац Юрія Іванющенка в Козині
Резиденція Тимошенко
Маєток Табачника

Знімки датовані квітнем-травнем цього року. На них ще є барикади на вулиці Грушевського та частина наметів, яких вже демонтовано.

PR-менеджер Google Україна Марина Тарасова розповіла, що Google робить нові знімки міст кожні шість місяців, але за фактом карти можуть оновлюватися раз на один-два роки.

"Багато що залежить від погодних умов у момент зйомки: якщо фотографія вийшла якісна, то після схвалення регіонального офісу вона з'явиться на картах. Якщо ж супутник пролітав над містом в туманну або похмуру погоду, то такий знімок опублікований не буде", - розповіла вона.

Реклама:

Головне сьогодні