Зворушливі фото підірвали Інтернет: зустріч гей-пари з їхнім новонародженим малям

— 4 липня 2014, 12:26

Зворушливий момент зняла фотограф Ліндсей Фостер. Вона поділилася ним у Facebook.

Після народження Майло притулив до грудей один із батьків. Чоловіки, Бі Джей Бейрон та Френкі Нельсон, роздяглися по пояс, щоби між ними та малям був контакт "шкіра до шкіри".

Як підкреслила Фостер, жінка, котра народила сина гей-парі, біологічно не пов’язана з Майло. Були використані не її яйцеклітини. Сурогатна мати має чоловіка та власних двох дітей. Вона дуже щаслива, що змогла зробити іншим людям такий дарунок. До слова, чоловік жінки теж був присутній під час пологів.

"Ще один факт: цього малюка дуже-дуже люблять", - написала фотограф.

Фото стали хітом у Мережі та викликали чимало обговорень. Батьки Майло подякували всім, хто прокоментував або поширив світлину неймовірної події їхнього життя.

"Ми дуже щасливі, що в нас є цей прекрасний, здоровий хлопчик! Ми поважаємо всі коментарі, хоча можемо не погоджуватися з негативними. У кожного своя думка. Це – мить чистої любові та прийняття", - зазначили чоловіки.

"Майло оточений безумовною любов’ю, і він ростиме, знаючи, є багато різних типів сімей, та приймаючи кожного (зокрема нетолерантних людей)", - додала гей-пара.

Хлопчик з’явився на світ у той час, коли проводиться Всесвітній прайд-парад. На думку чоловіків, фото, зроблені Фостер, відображають саму сутність поняття "прайд".

"У любові немає ані кольору, ані статі, ані сексуальних уподобань. Любов безумовна. Ще раз дякуємо вам від щирого серця!", - звернулися до інтернет-користувачів новоспечені батьки.

Фото з Facebook Lindsay Foster Photography

Реклама:

Головне сьогодні