В "Могилянці" відкрили інкубатур, що готує стартапи до виходу на Kickstarter

— 4 липня 2014, 14:21

Засновником проекту виступив Центр розвитку інновацій при "Могилянці" за підтримки одного з піонерів українського венчурного бізнесу - компанії "Техінвест", повідомляє AIN.ua.

iCubator буде надавати повний спектр послуг, починаючи від перевірки ідеї та підготовки до виходу на Kickstarter до реєстрації юрособи в США і створення компанії, яка займається серійним виробництвом. Натомість у стартапа попросять відсоток від зібраних коштів.

У планах засновників iCubator - займатися SMM-підтримкою проектів, надавати юридичний супровід, допомагати у зйомці відеороликів, написанні текстів для зарубіжної преси та складанні бізнес-планів. У інкубатора вже є попередні домовленості з Академією наук України, Києво-Могилянської бізнес-школою та іншими навчальними закладами про надання менторської підтримки стартапам.

За словами CEO "Техінвест" Віктора Рудаков, його компанія буде допомагати інкубатору знаходити бізнес-партнерів, менторів та корисні контакти серед зарубіжних IT-компаній.

Директор проекту Євген Грабів розповів, що команда проекту поки укомплектована не повністю: зараз iCubator шукає юристів, копірайтерів та менеджерів проектів. До роботи зі стартапами також залучатимуться талановиті студенти та випускники Могилянки.

Реклама:

Головне сьогодні