"Досить годувати знахабнілий Печерськ": серія смішних плакатів про столичні автономії. Фото

— 7 серпня 2014, 10:31

Зокрема, як жартують на сторінці спільноти "Это Киев, детка" у Facebook, лунають заклики про те, що досить годувати знахабнілий Печерськ і прийшов час створити Троєщинсько-Воскресенську автономію.

"Покришки для барикад надасть авторинок на Перова, камуфляж та інше шмаття піджене наймогутніший Троєщинський ринок, озброюватися будемо в магазині "Воєнторг ДіСі" на Ленінградці, в цьому нам допоможе братська Русанівсько-Березняківська автономія! Ринок "Юність" допоможе доступним "пальним" та іншими побутовими дрібницями. Партизани Червоного хутора і Лісового посилять наші ряди разом з народною армією Пох (Поздняки-Осокорки-Харківський). Особливий стратегічний об'єкт, головний постачальник хімічної зброї - Бортничі!", - йдеться на сторінці спільноти.

Крім того, з'їзд народних автономій пропонують провести на ДВРЗ, де відбудеться і референдум з питань незалежності і створення народної федеративної столиці ЛЕБЕРАСТ (лівобережні Автономна столиці).

"Поділ, Оболонь, Куренівку, Нивки, Святошин та інших вважати пособниками фашистського Печерська, бо це "Правий берег". Хай живе свобода, справедливість та Народна Столиця", - жартують у мережі.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні