Українські стартапери потрапили до знаменитого американського інкубатора

— 7 серпня 2014, 12:02

Команда отримала від інкубатора 75 тис. інвестицій і тепер має намір розвивати свою компанію в США, повідомляє Ain.ua.

СЕО myTips Богдан Сучік розповів, що на сьогодні першочергові завдання команди - нарощування клієнтської бази і тестування каналів маркетингу.

myTips - це онлайн-конструктор покрокових підказок для складних інтерфейсів. Раніше стартап вже інкубувався у відомому іноземному акселераторі - це був лондонський SeedCamp. Тоді команда отримала інвестиції в розмірі 25 тис. євро за 5% в компанії і витратила їх на розвиток і доробку свого продукту.

Програма в 500 Startups почалася 14 червня і закінчиться в середині жовтня. Всього в десятому за рахунком циклі 500 Startups, крім українського, ще 27 стартапів. Інкубатор інвестує в стартапи по 100 тис. доларів за 7%, з них 25 тис. буде вирахувано на оплату акселеративної програми, в тому числі офісне приміщення, відведене під команди.

Таким чином, myTips отримають 75 тис. інвестицій "чистими". Крім інвестицій від SeedCamp і 500 Startups, українці з myTips також отримали 240 тис. грн від грантового фонду GTF в жовтні 2013 року.

Нагадаємо, myTips - не перший український стартап, в який інвестував 500 Startups. Раніше американський seed-фонд вклав 25 тис. доларів в новий проект Олексія Орапа з пошуку клієнтів в соціальних мережах LeadScanner. А першою командою з СНД, що потрапила в шосту програму знаменитого акселератора, стала українська компанія TRData.

Реклама:

Головне сьогодні