Співробітникам "Інтера" заборонили носити шорти та одяг із символікою. Фото

— 8 серпня 2014, 18:01

Зокрема, у документі під назвою "Вимоги до зовнішнього вигляду співробітніків Інтер Медіа Груп" йдеться, що всі працівники групи повинні бути одягнені та взуті акуратно, гарно зачісані, а аксесуари повинні бути "гармонійні і витончені", пише Дуся.

Згідно із документом, забороняється носити: яскраві, пляжні, спортивні, вечірні наряди, шорти, одяг з прозорих і напівпрозорих тканин, занадто відкриті сукні, пляжне взуття, яскраві аксесуари і косметику. Крім того, співробітникам "Інтера" заборонили носити будь-яку символіку.

"Пропагування на території, в будівлях чи електронною поштою будь-якіх політічніх сил: носіння сімволікі, поширення матеріалів, агітація", - йдеться в листі.

За невиконання вимог канал загрожує штрафами і санкціями: співробітника можуть відсторонити від роботи і виплатити йому надбавку не в повному обсязі. Кажуть, одного оператора вже не пустили в шльопанцях на роботу.

Цікаво, що в документі згаданий спецодяг для обслуговуючого персоналу, але ніяк не обмовляється, як повинні бути одягнені журналісти та оператори, що працюють в зоні АТО.

Між тим, журналісти інших телеканалів почали тролити колег та навіть створили хештег "інтертримайся". Вони фотогравувалися в пляжному взутті та шортах та передавали привіт колегам з "Інтера".

Фото з Facebook
"А скільки б штрафу нарахували мені", - запитує журналіст 5 каналу Артем Овдієнко

Так само підтримала Інтер і редакція УНІАН:

Реклама:

Головне сьогодні