Вступна кампанія до швейцарських вишів триватиме до 1 листопада ℗

— 3 вересня 2014, 10:00

На відміну від більшості університетів Західної Європи, у школах SEG набори здійснюються до чотирьох разів на рік — по одному на сезон. Це значно спрощує доступ іноземним студентам, не спричиняючи розбіжностей в навчально-методичних планах. Усі освітні програми мають поетапну кваліфікаційну структуру, а місяць вступу не впливає на тривалість навчання.

При цьому для осіб, які вже отримали базову вищу освіту, але не в сфері бізнесу чи гостинності, доступна можливість перепрофілювання. Однак власникам таких дипломів доведеться провчитися на семестр довше.

За інформацією агенції DEC education, офіційного представника Швейцарської освітньої групи в Україні, сьогодні виші SEG пропонують 25 програм бакалаврату (BA) у сфері організації готельних служб, івент-менеджменту, туризму, кулінарії, а також ступені бакалавра ділового адміністрування (BBA) з управління готельно-ресторанною та курортною індустріями. Крім того, тут доступні програми післядипломної освіти та магістратури (MA, MSc і MIB).

Міжнародна гостинність — профільна галузь шкіл та інститутів SEG — вже кілька років поспіль демонструє високі темпи розвитку. За даними Всесвітньої туристської організації, в 2012 році у сфері гостинності та туризму працювало понад 250 млн. населення Землі, а їхній сукупний дохід склав близько 9% від світового ВВП.

Усі бажаючі самостійно переконатися в унікальності освітнього підходу SEG можуть зробити це за рахунок самої освітньої групи. Кожного сезону компанія організує дводенні ознайомчі поїздки по п'яти школам у семи містах Швейцарії, оплачуючи розміщення, харчування та внутрішні переїзди гостей. У ході візиту зацікавлені студенти та їхні батьки можуть відвідати екскурсії кампусами, поспілкуватися з викладачами і персоналом SEG, а також отримати детальні консультації щодо вступу й навчання.

Найближчі ознайомчі поїздки відбудуться 12 жовтня, 16 листопада і 7 грудня 2014 року.

Swiss Education Group

П'ять шкіл Swiss Education Group є лідерами підготовки менеджерів для індустрії міжнародної гостинності — готелів, ресторанів, курортів, авіаліній, круїзних лайнерів і розважально-ігрових закладів. Понад 30 років навчаючи студентів за передовими стандартами, школи групи прищеплюють їм професійну гнучкість і здатність миттєвого входження в повсякденне ділове середовище — саме те, що сьогодні вимагають імениті роботодавці: Hilton, Hyatt, Mariott, Shangri-La тощо.

DEC education, офіційний представник SEG в Україні

DEC education — освітня агенція України і Молдови, яка була заснована в 1999 році в Кишиневі та відкрила відділення в Києві в 2003 році. На сьогодні є найбільшою в Україні (близько 90 співробітників), охоплюючи значну частину ринку консультаційних послуг і офіційно представляючи понад 820 іноземних шкіл, коледжів, підготовчих центрів та університетів.

Реклама:

Головне сьогодні