Двоє українців об'їдуть 100 країн, аби знайти нові бізнес-ідеї й розповідати про Україну

— 4 вересня 2014, 13:52

Хлопці хочуть знайти нові бізнес-ідеї, поспостерігати за тим, як ідеї реалізуються в різних культурних парадигмах, поспілкуватися зі стартапами, створити глобальну підприємницьку мережу, пише AIN.ua.

Ця подорож має всі шанси стати найдовшої підприємницької поїздкою в історії.

Зараз, з урахуванням ситуації в країні, основною метою WaveUp стануть зустрічі з підприємцями, знайомство з підприємницькими хабами, нагадування світові про ситуації в Україні.

"Можливо, вони зможуть надати Україні якесь фінансування, можливо, це буде якась інформаційна підтримка", - каже Ігор.

Ігор - колишній інвестбанкір з ICU, Назар - колишній PR-фахівець, працював в Red Bull Ukraine і Prodigi.

Хлопці вирішили подорожувати автостопом, з рюкзаками на 55 літрів (куди поміститься мінімум необхідних речей), спальниками, з ноутбуками, українським прапором та українськими футболками.

Повний маршрут українців

До речі, Ігор та Назар вирішили, що будуть їздити виключно в одязі українського виробника. У Ігоря вже є досвід поїздок автостопом по Європі.

Спочатку учасники проекту розраховували поїхати за свої гроші, але в процесі реалізації ідеї з'явилися іноземні фонди, які готові допомогти проекту.

Ігор та Назар збираються постити звіти про поїздку на сайті і в соціальних мережах. Також вони беруть із собою камеру і зніматимуть короткі відео, наприклад, інтерв'ю з підприємцями. Зв'язатися з проектом можна поштою [email protected].

Реклама:

Головне сьогодні