Вища освіта за кордоном: можливості для української молоді

11 та 12 жовтня у Києві відбудеться головна подія осені — єдина в Україні спеціалізована міжнародна виставка з вищої освіти "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу". ЇЇ вже всьоме проведе найбільша освітня агенція України та Молдови DEC education. Місце: готель Fairmont.

Спеціально для участі у цій події та спілкування із старшокласниками, студентами та їхніми батьками до Києва з’їдуться представники близько 50-ти рейтингових та престижних університетів та підготовчих концернів
з Великої Британії, Швейцарії, США, Канади, Нідерландів, Італії, Ірландії, Німеччини (загалом із 24 країн).

Міжнародна виставка від DEC education "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу" — це комфортний та приємний майданчик, який дає реальний старт здійсненню найбільш амбіційних мрій молодих українців з отримання якісної сучасної освіти та побудови успішної кар’єри як в Україні, так і в інших країнах світу.

"Традиційно, і цей рік не є виключенням, найбільш популярним вибором наших клієнтів є напрямок "Бізнес", який охоплює економіку, фінанси, маркетинг, менеджмент, корпоративні комунікації. Трохи меншим попитом користуються спеціальності: право, інжиніринг (зокрема, інформаційні технології), архітектура та дизайн", — коментує директор освітньої агенції DEC education Наталя Тарченко. "Тому на виставку ми запрошуємо багато провідних університетів, де можна здобути якісну освіту з вищезгаданих спеціальностей", — додає Наталя.

Цього року фахівці DEC education спостерігають нову тенденцію — українці стали частіше обирати нестандартні сфери діяльності, більш вузькі спеціалізації, потребу у яких диктує новий час: керівники у галузі спорту, курортної справи, готельно-ресторанної сфери, шеф-кухарі, розробники програмного забезпечення для високотехнологічних проектів, біотехнологи, дизайнери одягу й інтер’єрів тощо.

У 2014 році країни-лідери географічних вподобань українських абітурієнтів розподілилися у такій послідовності: Велика Британія, Канада, Швейцарія та Італія (поділяють третє місце), США, Нідерланди.

"Велика Британія традиційно утримує лідерство, адже провідні університети світу з багатьох напрямків розташовані саме у цій країні. Водночас продовжує зростати популярність освіти у Канаді — студентів приваблює лояльність в імміграційних процедурах і великий вибір спеціалізацій: від кулінарії до фінансів
і робототехніки", — говорить керівник відділу вищої освіти міжнародної агенції DEC education Олена Барильська.

Трапляються випадки, коли перепоною на шляху до вступу до омріяного університету за кордоном стає недостатньо високий рівень англійської. Саме тому вже у 9-10 класі експерти радять визначити реальний рівень своїх знань відповідно до міжнародних стандартів або пройти пробні тести на сайтах університетів, щоб мати достатньо часу для досягнення необхідного результату. Так після закінчення школи не доведеться приділяти цьому додаткового часу, а шансів вступити у запланований термін побільшає. Ідеальний варіант — готуватися до вступу вже у старших класах школи, а не на старті вступної кампанії.

Більше інформації від фахівців про навчання у престижних університетах світу можна отримати на спеціалізованій виставці "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу" 11-12 жовтня у столичному готелі Fairmont.

Вхід на захід є безкоштовним після попередньої реєстрації на сайті агенції DEC education >>.

Адреса проведення: Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 1.

Додаткова інформація за телефоном агенції DEC education: (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні