Руфер Мустанг продав кросівку, аби зібрати гроші на захист невинних росіян

— 1 жовтня 2014, 16:19

Таким чином руфер збирає гроші на адвокатів для заарештованих в Росії людей, які не причетні до його вчинку, розповів Мустанг в ефірі проекту "Хоробрі серця" (канал 1+1), повідомляє УНІАН.

Раніше Мустанг заявив, що він готовий продати цінне для нього взуття, на якому залишилася фарба.

Напередодні готовність допомогти висловив київський бізнесмен В’ячеслав Константиновський, який раніше продав Ролс-Ройс, а сам пішов на фронт.

За один кросівок бізнесмен пожертвував Мустангу 150 тисяч гривень.

Другий кросівок руфер планує надіслати російським слідчим як доказ своєї причетності до розфарбовування московської зірки і невинності інших людей.

Константиновський подякував Мустангу за мужній вчинок і жартома висловив побажання розмалювати згодом у жовто-блакитні кольори зірку на Кремлі.

Як відомо, Руфер Мустанг нещодавно отримав нагороду Troublemaker Award (За порушення громадського спокою) за 2014 рік за те, що під час вторгнення Росії до України перефарбував зірку на висотці в Москві у жовто-блакитний колір.

А потім віддав ці кошти добровольчому батальйону "Донбас", який бореться проти російських агресорів, повідомляється на сайті премії Troublemaker Award.

Як відомо, вранці 20 серпня на шпилі сталінської висотки в Москві з'явився український жовто-синій прапор, а верхівка золотистої зірки на шпилі будівлі була розфарбована синьою фарбою.

"По гарячих слідах" поліція Москви затримала чотирьох підозрюваних: двох хлопців і двох дівчат, яким загрожує до 7 років в'язниці.

Згодом Григорій Мустанг оприлюднив звернення, в якому зізнався, що це він розфарбував зірку, та заявив, що готовий здатися поліції в обмін на звільнення незаконно арештованої української льотчиці Надії Савченко.

Потім Мустанг повідомив, що передає гроші, отримані від телеканалу LifeNews за відео з висотки, на потреби батальйону "Донбас".

Реклама:

Головне сьогодні