Лондон - мрія для шукачів роботи з усього світу

— 6 жовтня 2014, 16:41

Такими є дані опитування The Boston Consulting Group та totaljobs.com, які цитує видання The Guardian.

Так, за результатами дослідження, яке охопило 200 тис. осіб у 188 країнах світу, майже один із шести респондентів (16%) бажає працювати у Лондоні. За ним опинилися Сідней, Мадрид, Барселона, Берлін, Торонто, Сінгапур і Рим.

За словами міжнародного директора totaljobs.com Майка Букера, ця доповідь закріпила за Лондоном репутацію глобального міста. "Воно не лише пропонує безліч можливостей для працевлаштування в ряді галузей промисловості, але і може похвалитися одними з найкращих культурних пам'яток світі. Тож не дивно, що люди з усього світу хочуть приїхати і працювати тут", - каже він.

Фото з Flickr by Stephen Walford Photography

Він також зазначив, що лідери рейтингу, і Лондон, і Нью-Йорк, вже мають значну частину працівників іноземного походження, приблизно по 3 млн. в кожному місті. Але в той самий час, сім американських міст потрапили до 40-ка найбажаніших, а от жодне місто Великобританії, окрім Лондона, ні.

Дані дослідження також свідчать про те, що Великобританія є другою найбільш привабливою країною для міжнародних шукачів (37%) після США (42%). Великобританія є особливо популярною серед мешканців Португалії, Ізраїлю, Барбадоса, Румунії та Ямайки. Канада є третьою найбільш бажаною країною (35%).

Фото з Flickr by Yoann JEZEQUEL

Німеччина, Швейцарія і Франція є улюбленими країнами для мешканців "неангломовних" країн.

44% британців хочуть переїхати за кордон на роботу. Французи і голландці були найбільш "готовими зірватися одразу" серед європейців, з більше ніж 90% бажаючих отримати роботу за кордоном.

В цілому, дослідження показало, що майже дві третини кандидатів з усього світу (64%) готові працювати за кордоном, особливо це стосується інженерів та спеціалістів технічних професій.

Реклама:

Головне сьогодні