В уанеті запрацював сервіс зі створення громадянських кампаній

— 7 жовтня 2014, 09:44

Сайт був розроблений Центром політичних студій та аналітики, пише AIN.ua. Тут користувачі зможуть запускати громадські кампанії, отримувати по ним консультації фахівців, залучати помічників, гроші, а заодно здобувати знання про те, як спілкуватися з владою і захищати свої інтереси.

Творці сайту сподіваються, що їхній проект допоможе змінити країну.

"Впровадження цивільних кампаній та адвокація не можуть бути прерогативою обмеженого кола громадських організацій. Чим більше людей тисне на владу, тим краще буде результат. Якщо взяти енергію молодих і малодосвідчених активістів і направити її в конструктивне русло змін, через кілька років ми побачимо нову країну", - каже виконавчий директор Центру політичних студій та аналітики Ольга Будник.

Вперше сайт був презентований 1 жовтня і до понеділка перебував в тестовому режимі. Майданчик розроблений таким чином, щоб формувати алгоритм кампанії на підставі даних, які користувач вводить в систему. Він створює індивідуальний план, який найкраще підійде для даної кампанії, наприклад, з ремонту дороги або введенню пільг для IT-підприємців.

На AdvoHub.org можна залучати волонтерів, партнерів з інших міст або організацій, які раніше відвідували сайт. Також тут можна шукати гроші на втілення своєї кампанії, будівельні матеріали та інші ресурси. Досвідчені активісти можуть давати поради і виступати в ролі коучів в онлайн-режимі.

Реклама:

Головне сьогодні