Цими вихідними за українськими студентами приїдуть престижні виші 24 країн

11-12 жовтня у Києві відбудеться єдина в Україні спеціалізована виставка з вищої освіти за кордоном

"ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу". Місце зустрічі: Fairmont Grand Hotel (вул. Набережно-Хрещатицька, 1). Вхід на захід є безкоштовним після попередньої реєстрації на сайті агенції DEC education.

На ОСВІТНІЙ WEEKND запрошуються старшокласники та їхні батьки. На спеціалізованій виставці будуть представлені престижні університети Західної Європи та Північної Америки: Великої Британії, Швейцарії, Італії, Ірландії, Нідерландів, Канади,США та інших країн; широкий вибір програм підготовки до вступу до приватних навчальних закладів. У відвідувачів буде можливість отримати індивідуальні консультації експертів з вищої освіти за кордоном та отримати вичерпну інформацію про університети з перших вуст.

Організатори подбали про максимальну ефективність відвідування освітнього вікенду: особливістю заходу є консультаційний центр DEC education, де кожному допоможуть правильно визначитися з індивідуальними цілями та напрямком діяльності, університетом, пріоритетами у підготовці до вступу та підкажуть, до кого саме з представників іноземних вишів звернутися.

У рамках виставки відвідувачі зможуть відвідати семінари, які присвячені різним аспектам отримання престижної закордонної освіти, варто заздалегідь ознайомитися з графіком їх проведення.

На заході працюватиме психолог-консультант, і всі охочі матимуть можливість отримати практичні пораді фахівця щодо адаптації до нового соціально-культурного середовища та тривалого перебування в іншій країні.

Подбали і про поціновувачів особливого комфорту та камерних заходів: для найвибагливіших клієнтів напередодні великої виставки влаштовують спеціальний прийом. Ця закрита зустріч відбудеться 10 жовтня у форматі приватних консультацій для сімей з представниками десяти найбільш рейтингових вищих навчальних закладів та з додатковим супроводом.

Більше інформації про спеціалізовану виставку "Освітній WEEKEND. Елітні вузи світу", можна отримати на сайті або за телефоном: (044) 390-76-24.

Реклама:

Головне сьогодні