Міністерство оборони запрошує волонтерів в штат

— 4 листопада 2014, 09:52

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє координатор Ради волонтерів при Міністерстві оборони Давид Арахамія.

"Необхідні люди в різні департаменти МО. Поки це все, що пов'язано з речовим, продовольчим та медичним забезпеченням ", - пише волонтер на своїй сторінці.

Зі списком вакансій можна познайоміться тут. Бажаючі потрапити в міністерство проходитимуть відбір. Процедура прийняття на роботу в Міністерство оборони наступна:

1. Необхідно надіслати резюме на e-mail: [email protected]. Обов'язково вказати контактні реквізити та посаду, на яку претендуєте.

2. До кінця тижня приймаються і розглядаються резюме всіх заявників. Відібрані кандидати будуть запрошені на співбесіду

3. Після проведення первинної співбесіди в Раді волонтерів, всі кандидати, що відповідають критеріям, проходять вторинну співбесіду за участю кадрового департаменту МО та профільних фахівців департаментів.

4. Відібрані кандидати підписують добровільну згоду на проведення перевірки на поліграфі (детектор брехні), в ході цієї перевірки будуть задані три групи питань, що стосуються ставлення до корупції та розкраданню, патріотизму і зв'язків з іноземними громадянами та спецслужбами.

Також Давид Арахамія повідомляє, що Рада волонтерів розробляє юридичну процедуру, яка дозволить доплачувати фахівцям з числа волонтерів зі спеціального благодійного фонду.

"Це необхідно, щоб мати можливість залучати крутих фахівців на ринкову зарплату", - пише координатор Ради волонтерів.

Реклама:

Головне сьогодні